Contest&Giveaway
--------------------
Posted on Tuesday, February 4, 2014, 1:37 AM, 0 Comment.


click banner to join 

SYARAT GIVEAWAY:

1.> Terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke bawah 

2.> Mesti buat entry pasal this giveaway (dah buat leave comment di Cbox. Nanti saya periksa)

3.> Follow twitter baru saya dan blog saya sebab saya akan DM pemenangnya untuk alamat, nombor telefon dan sebagainya. (WAJIB) 
                            
Twitter : @Nshmm 

3.> Bermula dari 26/1 hingga 7/2 (2014)  

1. Kumpulan kpop yang you minat and why?
Boys Group
- EXO. Ofc EXO! Actually, dulu saya memang dah minat EXO masa MAMA era, and waktu tu EXO belum big lagi macam sekarang kan. Now, diorang dah jadi top star wuuuu. Kenapa saya minat EXO? Sebab diorang awesome, lagu diorang semua best and kumpulan diorang versatile that's why I like them so much.
Girls Group
-SNSD. For girls group, the top 2 is SNSD and F(x) sebab saya memang suka dua-dua group ni. Tak boleh berbelah bahagi. Act, saya memang suka hampir semua artis smtown. Tapi bukan smtown lover lol. Saya suka dua group ni sebab diorang ni macam ada daya tarikan something yang buat saya suka dorang.

2. Kumpulan kpop yang you tak minat. Why?
Boys Group
-NO.
Girls Group
-DALSHABET. Saya tak suka kumpulan dalshabet. Bukan benci, just tak berapa minat. And yang lain, okay kot.

3. Best korean song and drama.
Drama
I Hear Your Voice dan Secret Garden. I think the best lah is I Hear Your Voice and Secret Garden. Saya suka sangat dua drama tu.
Korean Song
The best is ofc Xoxo by EXO. Sehari memang wajib dengar lagu tu.

4. Member Running Man you like. Why? (For RM calendar. This is serious limited edition.) 
-Yang paling paling minat ialah Gary. Sebab Gary gentlemen, charisma, and dia lemah-lembut dan jugak sporting. Memang favourite dari dulu lagi.

Jom join GA ni ramai-ramai. Hadiah sangatlah menarik especially untuk kpop fans :)


Labels: ,


"keep believing in your dream" - Lu Han. Hello nice to meet chu this blog is nothing it's just a giveaway blog for this lol well follow if you want


Tagboard


Archive

Template by mhZ.